Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje

Bulgur patiekalai yra gera ir maistingesnė įprastų makaronų alternatyva. Bulgur puikiai dera su sūriu ir pomidorais, nes jo skonis panašus į makaronų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio dydžio tarkavimo grotelių.

Žingsnis 2

Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 3

Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite 5 ml aliejaus. Sudėkite morkas ir svogūnus ir retkarčiais pamaišydami kepkite 3 minutes. Tada į morkas ir svogūnus suberkite nuplautą bulgurą ir kepkite dar 2 min.

Žingsnis 4

Bulgur su morkomis ir svogūnais keptuvėje Žingsnis 4
Tada supilkite stiklinę vandens, uždenkite ir užvirinkite. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite apie 25 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos