Bulgur su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulgur su pomidorais

Bulgur - tai nulupti, garuose virti ir susmulkinti kviečiai. Rusijoje bulguras yra mažiau paplitęs nei grikių ar ryžių kruopos. Tačiau šios kruopos ypač populiarėja tarp žmonių, kurie laikosi tinkamos mitybos. Bulgure gausu ląstelienos, jame yra baltymų ir jis puikiai pasotina organizmą. Ją galima valgyti vieną, kartu su mėsa ar daržovėmis.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su pomidorais Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Bulgur su pomidorais Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Bulgur su pomidorais Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Bulgur su pomidorais Žingsnis 4
Nulupkite česnaką ir supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 5

Bulgur su pomidorais Žingsnis 5
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir pastatykite ant ugnies. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Bulgur su pomidorais Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite paprikas ir pomidorus.

Žingsnis 7

Bulgur su pomidorais Žingsnis 7
Įmaišykite daržoves ir maišydami kepkite 4 minutes ant didesnės nei vidutinės ugnies.

Žingsnis 8

Bulgur su pomidorais Žingsnis 8
Į keptuvę su kepintomis daržovėmis suberkite bulgurą, prieskonius, vandenį ir išmaišykite.

Žingsnis 9

Bulgur su pomidorais Žingsnis 9
Uždenkite dangčiu. Virkite 10-15 minučių, kol kruopos sugers vandenį.

Žingsnis 10

Bulgur su pomidorais Žingsnis 10
Išmaišykite keptuvės turinį. Bulgurą su pomidorais galima patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos