Bulgur su pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su pomidorų pasta

Bulgur su pomidorų pasta yra puikus garnyras prie mėsos ar žuvies. Pridėtos daržovės suteikia įdomų skonį, kurį galima rinktis ir keisti pagal pageidavimus. Šis patiekalas yra maistingas ir sveikas. Bulgure yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie iš jo pasisavinami daug geriau nei iš vaistinių preparatų. Tai vitaminai B, E, K, PP, geležis, fosforas, kalis, varis, selenas, manganas, cinkas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su pomidorų pasta Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus ir daržovių mišinį. Kepkite jas 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su pomidorų pasta Žingsnis 2
Kepkite bulgurą su daržovėmis orkaitėje. Bulgurą sudėkite į karščiui atsparų indą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite džiovintą česnaką ir papriką. Į formą sudėkite daržoves, supilkite pomidorų pastą ir vandenį. Išmaišykite, uždenkite indą folija ir 30-35 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos