Bulgur su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su sojų padažu

Pamėginkite vakarienei pasigaminti paprastą Azijos įkvėptą patiekalą - bulgurą su sojų padažu. Kad bulguras būtų lengvesnis ir sveikesnis, pagal skonį pridėkite daugiau daržovių, pavyzdžiui, morkų, saldžiųjų paprikų, šparaginių pupelių ir pomidorų. Jas galite kepti atskirai arba virti kartu su kruopomis. Dėl skonio įdėkite šiek tiek svogūnų ir žaliųjų svogūnų. Prieš patiekdami porciją pabarstykite baltųjų sezamų sėklomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su sojų padažu Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą. Puode ištirpinkite sviestą. Ant vidutinės ugnies nuolat maišydami 2 min. pakepinkite bulgurą. Įpilkite puodelį karšto vandens, įberkite druskos, uždenkite ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur su sojų padažu Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 3 minutes. Sudėkite česnakus, sojų padažą ir žaliuosius svogūnus ir kepkite dar 3 minutes. Sumaišykite pakepintus svogūnus su išvirtu bulguru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos