Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su šonine ir imbieru
Bulgur su šonine paruošite per trumpą laiką, jis skanus ir gali būti gardinamas beveik visomis daržovėmis, prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Šį receptą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos, vištienos ar žuvies. Jis gerai išsilaiko ir nepraranda skonio kitą dieną, o bet kokios daržovės bus puikus priedas. Kepdami prie svogūnų galite pridėti grybų, pavyzdžiui, lengvai paruošiamų pievagrybių arba saują džiovintų pomidorų.
Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Apkepkite bulgurą 2 minutes, įpilkite stiklinę verdančio vandens, įberkite druskos, pipirų ir žiros. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite šoninę. Sausoje keptuvėje 3 minutes pakepinkite šoninę. Sudėkite svogūną, imbierą, sojų padažą ir reguliariai maišydami kepkite dar 5 minutes. Sumaišykite keptą šoninę su bulguru.
Kategorijos