Bulgur su šonine ir imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su šonine ir imbieru

Bulgur su šonine paruošite per trumpą laiką, jis skanus ir gali būti gardinamas beveik visomis daržovėmis, prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Šį receptą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos, vištienos ar žuvies. Jis gerai išsilaiko ir nepraranda skonio kitą dieną, o bet kokios daržovės bus puikus priedas. Kepdami prie svogūnų galite pridėti grybų, pavyzdžiui, lengvai paruošiamų pievagrybių arba saują džiovintų pomidorų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su šonine ir imbieru Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Apkepkite bulgurą 2 minutes, įpilkite stiklinę verdančio vandens, įberkite druskos, pipirų ir žiros. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur su šonine ir imbieru Žingsnis 2
Paruoškite šoninę. Sausoje keptuvėje 3 minutes pakepinkite šoninę. Sudėkite svogūną, imbierą, sojų padažą ir reguliariai maišydami kepkite dar 5 minutes. Sumaišykite keptą šoninę su bulguru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos