Bulgur su svarainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Bulgur su svarainiais

Bulgur yra daugelyje Artimųjų Rytų ir Viduržemio jūros regiono šalių populiarūs grūdai. Nepaisant to, kad bulguras laikomas viena seniausių grūdinių kultūrų, kulinarijoje jis pradėtas aktyviai naudoti tik neseniai. Bulgur su svarainiais - tai maistingųjų medžiagų lobynas. Patiekalas įdomus ne tik dėl neįprasto skonio derinio, bet ir dėl daugybės vertingų komponentų. Jame yra daug vitaminų, taip pat kalio, magnio ir fosforo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su svarainiais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sumaišykite medų su sviestu ir supilkite mišinį į keptuvę. Į keptuvę suberkite svarainių ir moliūgų gabalėlius ir išmaišykite. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies, uždenkite dangčiu ir troškinkite ingredientus 5 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su svarainiais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į svarainių ir moliūgų mišinį sudėkite bulgurą. Pagal skonį pasūdykite ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad jis visiškai apsemtų ingredientus. Patiekalą troškinkite 5-10 minučių ant silpnos ugnies. Po to ingredientus išmaišykite ir palikite ant ugnies dar 10 minučių, kol bulguras išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos