Bulgur su svogūnais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su svogūnais ir morkomis

Bulgur su morkomis ir svogūnais - greitas ir sotus patiekalas vegetarams ir tiems, kurie saugo savo figūrą. Įdėkite į jį šiek tiek česnako, ir jo skonis nušvis naujais atspalviais. Nepamirškite prieskonių: su troškintomis daržovėmis puikiai dera kalendra, o druska ir juodieji pipirai patiekalą padaro dar įspūdingesnį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su svogūnais ir morkomis Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų arba kaip jums patogiau. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Bulgur su svogūnais ir morkomis Žingsnis 2
Įstatykite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite morkas, svogūną ir česnaką ir kepkite 3-5 min.

Žingsnis 3

Bulgur su svogūnais ir morkomis Žingsnis 3
Į daržoves suberkite bulgurą ir kalendrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Bulgur su svogūnais ir morkomis Žingsnis 4
Į puodą įpilkite stiklinę verdančio vandens (200 ml), uždenkite dangčiu ir 15-20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Kruopos turėtų suminkštėti, o vanduo išvirti.

Žingsnis 5

Bulgur su svogūnais ir morkomis Žingsnis 5
Paruoštas greitas ir sotus patiekalas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos