Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su svogūnais ir morkomis
Bulgur su morkomis ir svogūnais - greitas ir sotus patiekalas vegetarams ir tiems, kurie saugo savo figūrą. Įdėkite į jį šiek tiek česnako, ir jo skonis nušvis naujais atspalviais. Nepamirškite prieskonių: su troškintomis daržovėmis puikiai dera kalendra, o druska ir juodieji pipirai patiekalą padaro dar įspūdingesnį.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų arba kaip jums patogiau. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Įstatykite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite morkas, svogūną ir česnaką ir kepkite 3-5 min.
Žingsnis 3
Į daržoves suberkite bulgurą ir kalendrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite stiklinę verdančio vandens (200 ml), uždenkite dangčiu ir 15-20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Kruopos turėtų suminkštėti, o vanduo išvirti.
Žingsnis 5
Paruoštas greitas ir sotus patiekalas. Gero apetito!
Kategorijos