Bulgur su troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su troškiniu

Bulgur yra skanūs ir sveiki grūdai, pagaminti iš kviečių grūdų. Deja, apie jo egzistavimą žino nedaug žmonių, todėl jis taip retai ruošiamas. Patiekalai su bulguro priedais yra labai sotūs. Didelis kruopų kaloringumas užtikrins sotumą ilgam laikui. Į bulgurą galima dėti daugybę produktų. Pavyzdžiui, šiame recepte puikiai dera bulguras ir troškinys. Tai puiki alternatyva visame pasaulyje žinomiems ryžiams ar grikiams. Skanūs sotūs pietūs jau ant jūsų stalo!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su troškiniu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Bulgur su troškiniu Žingsnis 2
Išvirus bulgurą virkite 20 minučių. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 3

Bulgur su troškiniu Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Apkepkite svogūnus.

Žingsnis 4

Bulgur su troškiniu Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite troškinį.

Žingsnis 5

Bulgur su troškiniu Žingsnis 5
Kepkite troškinį, kol išgaruos skysčio perteklius.

Žingsnis 6

Bulgur su troškiniu Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtą bulgurą. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite visus ingredientus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos