Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su troškiniu
Bulgur yra skanūs ir sveiki grūdai, pagaminti iš kviečių grūdų. Deja, apie jo egzistavimą žino nedaug žmonių, todėl jis taip retai ruošiamas. Patiekalai su bulguro priedais yra labai sotūs. Didelis kruopų kaloringumas užtikrins sotumą ilgam laikui. Į bulgurą galima dėti daugybę produktų. Pavyzdžiui, šiame recepte puikiai dera bulguras ir troškinys. Tai puiki alternatyva visame pasaulyje žinomiems ryžiams ar grikiams. Skanūs sotūs pietūs jau ant jūsų stalo!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Išvirus bulgurą virkite 20 minučių. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Apkepkite svogūnus.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite troškinį.
Žingsnis 5
Kepkite troškinį, kol išgaruos skysčio perteklius.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtą bulgurą. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite visus ingredientus.
Kategorijos