Bulgur su veršiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulgur su veršiena

Tai paprasti ir sotūs pietūs ar vakarienė visai šeimai, o garnyrą galima gaminti bet kaip, taip pat mėsą pakeisti kita mėsa.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su veršiena Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną maždaug 1 cm storio griežinėliais ir sudėkite į formą.

Žingsnis 2

Bulgur su veršiena Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir morką, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką - žiedais.

Žingsnis 3

Bulgur su veršiena Žingsnis 3
Aplink mėsą formoje sluoksniuokite daržoves.

Žingsnis 4

Bulgur su veršiena Žingsnis 4
Paruoškite mėsos marinatą. Sumaišykite apie 40 ml aliejaus, sojų padažą, smulkintą česnaką ir prieskonius pagal skonį.

Žingsnis 5

Bulgur su veršiena Žingsnis 5
Tolygiai paskirstykite marinatą ant mėsos ir daržovių. Uždenkite folija ir valandai pašaukite į 250 laipsnių temperatūros orkaitę.

Žingsnis 6

Bulgur su veršiena Žingsnis 6
Bulgurui kepti įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Suberkite bulgurą, išmaišykite, kad visas bulguras apsemtų aliejų. Kepkite kelias minutes.

Žingsnis 7

Bulgur su veršiena Žingsnis 7
Bulgurą užpilkite vandeniu santykiu 1:2,5. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ugnies, kol sugers vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos