Publikavimo data: 2025-08-19
Bulgur su veršiena
Tai paprasti ir sotūs pietūs ar vakarienė visai šeimai, o garnyrą galima gaminti bet kaip, taip pat mėsą pakeisti kita mėsa.
Žingsnis 1
Supjaustykite veršieną maždaug 1 cm storio griežinėliais ir sudėkite į formą.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir morką, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką - žiedais.
Žingsnis 3
Aplink mėsą formoje sluoksniuokite daržoves.
Žingsnis 4
Paruoškite mėsos marinatą. Sumaišykite apie 40 ml aliejaus, sojų padažą, smulkintą česnaką ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 5
Tolygiai paskirstykite marinatą ant mėsos ir daržovių. Uždenkite folija ir valandai pašaukite į 250 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 6
Bulgurui kepti įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Suberkite bulgurą, išmaišykite, kad visas bulguras apsemtų aliejų. Kepkite kelias minutes.
Žingsnis 7
Bulgurą užpilkite vandeniu santykiu 1:2,5. Uždenkite dangčiu ir virkite ant vidutinės ugnies, kol sugers vandenį.
Kategorijos