Publikavimo data: 2024-04-17
Bulgur su vištiena multicooker
Bulgur su daržovėmis ir vištiena multicooker keptuvėje - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Šiame patiekale gausu baltymų ir sudėtinių angliavandenių, o tai prisideda prie sotumo jausmo ir padeda ilgai išlaikyti sotumo jausmą. Tokį patiekalą galima ruošti ir be vištienos, o daržoves galima keisti pagal savo norą ir skonį. Patiekalo skoniui ir aromatui pakoreguoti taip pat galite pridėti mėgstamų prieskonių, o vandenį pakeisti daržovių arba vištienos sultiniu.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite atsitiktinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Pomidorą supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 6
Šiek tiek augalinio aliejaus patepkite multicookerio dugną. Ant multicookerio dugno sudėkite svogūnus.
Žingsnis 7
Prie svogūnų sudėkite morkas ir paprikas.
Žingsnis 8
Tada išdėliokite šparagines pupeles, pomidorus ir vištienos gabalėlius.
Žingsnis 9
Tada sudėkite bulgurą, česnaką, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 10
Įpilkite vandens ir gerai išmaišykite. Pasirinkite režimą "Ryžiai/rapsai", uždenkite dangčiu ir palikite virti 25-30 minučių. Kai vanduo sugers vandenį, vištiena bus išvirusi, o daržovės minkštos, galite išjungti multicookerį ir patiekti patiekalą!
Kategorijos