Bulgur su vištienos širdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su vištienos širdelėmis

Bulgur dera su įvairiais patiekalais. Ypač įdomų skonį jis įgauna su subproduktais, pavyzdžiui, vištienos širdelėmis. Pačios širdelės yra labai sveikos. Prieš gamindami pasirinkite kokybišką šalutinį produktą. Produktą pirkite atšaldytą, jo spalva turi būti raudona, konsistencija - tanki ir elastinga. Kvapas turi būti tinkamas, ne pelėsinis. Pakuotėje neturėtų būti kondensato.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su vištienos širdelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir išvirkite bulgurą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, grybus - griežinėliais. Papriką, pomidorą ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais, česnaką - plonais griežinėliais. Bulgurą virkite 25 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su vištienos širdelėmis Žingsnis 2
Paruoškite grietinės padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, garstyčias, sojų padažą, druską, zirą ir maltus juoduosius pipirus. Maišykite ingredientus, kol padažas taps beveik vientisas.

Žingsnis 3

Bulgur su vištienos širdelėmis Žingsnis 3
Bulgurą su širdelėmis virkite, kol suminkštės. Į puodą storu dugnu įpilkite aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite 5 minutes. Sudėkite širdeles ir kepkite dar 15 minučių. Tada sudėkite grybus, troškinkite ingredientus kartu dar 10 minučių. Tada sudėkite paprikas ir troškinkite 10 minučių. Sudėkite marinuotus agurkus ir troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite pomidorus, supilkite padažą ir troškinkite dar 15 minučių. Galiausiai sudėkite česnaką, išjunkite kaitrą ir palikite patiekalą ant kaitlentės 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos