Bulgur su voveraitėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su voveraitėmis

Pagrindinė šio recepto taisyklė - neperkepti. Kad patiekalas būtų skanus, svarbu, kad bulguro grūdai neprarastų elastingumo, o grybai - tankio. Kepdami neuždenkite voveraičių dangčiu, tai padės išsaugoti jų tekstūrą. Prieš užpildami kruopas vandeniu, į keptuvės dugną įpilkite augalinio aliejaus ir 5-7 minutes kepkite bulgurą ant vidutinės ugnies - taip kruopos bus trapesnės. Patiekalą galite pagardinti džiovintais česnakais ir itališkomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su voveraitėmis Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą. Sudėkite bulgurą į įkaitintą keptuvę ir kepkite 5-7 minutes. Tada supilkite du puodelius vandens, pagal skonį įberkite druskos ir virkite ant vidutinės ugnies 25 minutes. Nepamirškite maišyti ir stebėti, kad vanduo neišvirtų.

Žingsnis 2

Bulgur su voveraitėmis Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įspauskite česnaką. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite prie česnakų. Maišydami kepkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Bulgur su voveraitėmis Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Į keptuvę su grybais perkelkite virtą bulgurą ir išmaišykite. Pabarstykite patiekalą džiovintais česnakais ir itališkomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos