Bulguro garnyrui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulguro garnyrui

Bulgur yra neįprasta alternatyva įprastiems ryžiams, grikiams ir kitiems grūdams. Jis puikiai dera su žuvimi, visų rūšių mėsa ir daržovėmis, todėl patiekalai su juo tinka net vegetarams ir tiems, kurie saugo savo figūrą. Bulgur su prieskonių mišiniu yra puikus garnyras pietums ar vakarienei. Išbandykite!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulguro garnyrui Žingsnis 1
Į įkaitintos keptuvės dugną įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite bulgurą ir kepkite iš visų pusių 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Bulguro garnyrui Žingsnis 2
Sudėkite prieskonius ir 400 ml karšto vandens. Virkite kruopas 15 minučių, tada išmaišykite ir palikite pastovėti po dangčiu dar 15 minučių, kol sugers vandenį.

Žingsnis 3

Bulguro garnyrui Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulguras jau paruoštas (kruopos turi būti minkštos), ir išdėliokite į lėkštes. Papuoškite patiekalą pomidorų griežinėliais ir petražolių šakele. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos