Publikavimo data: 2024-04-14
Bulguro garnyrui
Bulgur yra neįprasta alternatyva įprastiems ryžiams, grikiams ir kitiems grūdams. Jis puikiai dera su žuvimi, visų rūšių mėsa ir daržovėmis, todėl patiekalai su juo tinka net vegetarams ir tiems, kurie saugo savo figūrą. Bulgur su prieskonių mišiniu yra puikus garnyras pietums ar vakarienei. Išbandykite!
Žingsnis 1
Į įkaitintos keptuvės dugną įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite bulgurą ir kepkite iš visų pusių 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite prieskonius ir 400 ml karšto vandens. Virkite kruopas 15 minučių, tada išmaišykite ir palikite pastovėti po dangčiu dar 15 minučių, kol sugers vandenį.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulguras jau paruoštas (kruopos turi būti minkštos), ir išdėliokite į lėkštes. Papuoškite patiekalą pomidorų griežinėliais ir petražolių šakele. Gero apetito!
Kategorijos