Publikavimo data: 2025-08-16
Bulguro puošimas pomidorais
Išbandykite pasigaminti skanų ir aromatingą bulguro garnyrą su pomidorais - jį galima patiekti su bet kokia mėsa, paukštiena ar žuvimi arba kaip atskirą liesą patiekalą. Subtilus kviečių kruopų riešutų aromatas maloniai persipina su pastos daržovių skoniu. O dėl prieskonių gausos paruoštas patiekalas gaunasi sotus. Nuo pomidorų odelę galite pašalinti iš anksto, padarę nedidelį kryžiaus formos pjūvį ir kelioms sekundėms įdėję juos į verdantį vandenį.
Žingsnis 1
Išvirkite kruopas. Bulgurą užpilkite stikline vandens, pagardinkite druska, raudonaisiais ir juodaisiais pipirais, kariu, raudonėliais, gerai išmaišykite, užvirinkite, uždenkite ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite daržovėmis. Kol bulguras verda, keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies 3 min. pakepinkite svogūnus, sudėkite pomidorus, pakepinkite dar 2 min. Sudėkite apkeptas daržoves į kruopas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos