Bulvės su konservuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Bulvės su konservuotais grybais

Keptos bulvės yra pagrindinis rusų virtuvės patiekalas. Tradicinį receptą galima papildyti konservuotų grybų ir daržovių pasta. Ji ruošiama atskirai, o paskui keptuvėje sumaišoma su keptomis bulvėmis. Kad bulvės su konservuotais grybais nepriliptų prie keptuvės, kepimui naudokite raudonus gumbus. Patiekalą galite papildyti šviežiomis žolelėmis arba daržovėmis.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su konservuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite mišrainę - keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 2 minutes įkaitinkite aliejų. Sudėkite grybus, išmaišykite ir kepkite apie 5 minutes, kol taps kreminės spalvos. Į keptuvę suberkite svogūnus ir morkas ir išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės (apie 10 minučių). Perkelkite grybus ir daržoves į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Bulvės su konservuotais grybais Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Į keptuvę, kurioje virė makaronai, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Sudėkite bulves. Maišydami kepkite, kol bulvės taps auksinės spalvos ir šiek tiek viršys vidutinę temperatūrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Apytikslė kepimo trukmė - apie 15 minučių.

Žingsnis 3

Bulvės su konservuotais grybais Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Sudėkite bulvių mišinį į bulves ir gerai išmaišykite. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos