Publikavimo data: 2024-03-31
Bulvės su konservuotais grybais
Keptos bulvės yra pagrindinis rusų virtuvės patiekalas. Tradicinį receptą galima papildyti konservuotų grybų ir daržovių pasta. Ji ruošiama atskirai, o paskui keptuvėje sumaišoma su keptomis bulvėmis. Kad bulvės su konservuotais grybais nepriliptų prie keptuvės, kepimui naudokite raudonus gumbus. Patiekalą galite papildyti šviežiomis žolelėmis arba daržovėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite mišrainę - keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 2 minutes įkaitinkite aliejų. Sudėkite grybus, išmaišykite ir kepkite apie 5 minutes, kol taps kreminės spalvos. Į keptuvę suberkite svogūnus ir morkas ir išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės (apie 10 minučių). Perkelkite grybus ir daržoves į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Į keptuvę, kurioje virė makaronai, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Sudėkite bulves. Maišydami kepkite, kol bulvės taps auksinės spalvos ir šiek tiek viršys vidutinę temperatūrą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Apytikslė kepimo trukmė - apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Sudėkite bulvių mišinį į bulves ir gerai išmaišykite. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Kategorijos