Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių ir česnakų košė
Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų, puikiai derančių su įvairių rūšių mėsa ir žuvimi. Šis nuostabus patiekalas būna skanus, be to, leidžia eksperimentuoti su patiekimu. Bulvių košę labai sunku sugadinti, todėl ją taip mėgsta visos šeimininkės. Yra daugybė bulvių košės gaminimo receptų, o mes siūlome ją ruošti su česnaku. Pasirodo, tai puikus garnyras prie absoliučiai bet kokios mėsos, žuvies. Labai skanu!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais griežinėliais.
Žingsnis 2
Į atitinkamo dydžio puodą sudėkite supjaustytas bulves ir nuluptą svogūną, užpilkite vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol užvirs. Kai užvirs, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Nusausinkite bulves, šiek tiek sutrinkite jas trintuvu. Sudėkite sviestą, druską, česnaką ir pamažu supilkite pieną.
Žingsnis 4
Sudėkite bulvių košę į lėkštę, papuoškite krapų šakele ir griežinėliais supjaustytais agurkais. Paruoštą bulvių košę galima patiekti su bet kokiu kitu patiekalu - daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Gero apetito.
Kategorijos