Bulvių ir česnakų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių ir česnakų košė

Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų, puikiai derančių su įvairių rūšių mėsa ir žuvimi. Šis nuostabus patiekalas būna skanus, be to, leidžia eksperimentuoti su patiekimu. Bulvių košę labai sunku sugadinti, todėl ją taip mėgsta visos šeimininkės. Yra daugybė bulvių košės gaminimo receptų, o mes siūlome ją ruošti su česnaku. Pasirodo, tai puikus garnyras prie absoliučiai bet kokios mėsos, žuvies. Labai skanu!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių ir česnakų košė Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvių ir česnakų košė Žingsnis 2
Į atitinkamo dydžio puodą sudėkite supjaustytas bulves ir nuluptą svogūną, užpilkite vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol užvirs. Kai užvirs, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Bulvių ir česnakų košė Žingsnis 3
Nusausinkite bulves, šiek tiek sutrinkite jas trintuvu. Sudėkite sviestą, druską, česnaką ir pamažu supilkite pieną.

Žingsnis 4

Bulvių ir česnakų košė Žingsnis 4
Sudėkite bulvių košę į lėkštę, papuoškite krapų šakele ir griežinėliais supjaustytais agurkais. Paruoštą bulvių košę galima patiekti su bet kokiu kitu patiekalu - daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos