Bulvių ir salierų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Bulvių ir salierų košė

Bulvių ir salierų košė yra maistingas ir sveikas patiekalas. Bulvėse gausu skaidulų ir mikroelementų, jos gali pagerinti medžiagų apykaitą. Salierai yra nuostabi daržovė: labai mažai kaloringa, praturtinta antioksidantais, elektrolitais, vitaminais ir mineralais. Bulvių ir salierų košė su grietinėle gaunasi labai švelni, kvapni, maistinga ir skani. Kad bulvių košė būtų dar gardesnė, galite į ją įdėti traškių keptų svogūnų.
Gaminimo laikas
23 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 2
Salierą supjaustykite nedideliais strypeliais.

Žingsnis 3

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 3
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir salierus, įberkite druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 4
Užvirkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite, kol bulvės išvirs, 10 minučių. Tada nusausinkite.

Žingsnis 5

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 5
Sudėkite virtus salierus į blenderio indą, įpilkite trečdalį viso grietinėlės kiekio. Plakite, kol pasidarys tyrė.

Žingsnis 6

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 6
Į virtas bulves sudėkite sviestą ir grietinėlę, pagal skonį pagardinkite pipirais. Maišytuvu suplakite bulvių košę iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Bulvių ir salierų košė Žingsnis 7
Į bulves suberkite trintus salierus ir vėl plakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos