Bulvių ir žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Bulvių ir žuvies salotos

Bulvių ir žuvies salotos su silke būna švelnios ir aromatingos. Silkė yra kone populiariausia žuvis, be kurios neapsieina nė viena šventė. Joje yra jodo, omega-3, kalcio ir daug baltymų, tačiau kartu silkė laikoma riebia žuvimi, todėl nerekomenduojama jos valgyti dažniau nei 2-3 kartus per savaitę. Į bulvių-žuvies salotas galite įdėti svogūnų arba šviežių prieskoninių žolelių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių ir žuvies salotos Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Užpilkite bulves vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirus virkite bulves 20 minučių, kol jos suminkštės. Bulves atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 2

Bulvių ir žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite supjaustytą silkę, bulves ir svogūnus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite augaliniu aliejumi ir actu, suberkite garstyčių sėklas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos