Bulvių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulvių košė

Bulvių košė yra švelnus, kreminis garnyras, tinkantis beveik prie bet kokio pagrindinio patiekalo. Klasikinės bulvių košės skonį galite paįvairinti įdėdami šoninės arba keptų svogūnų. Mūsų bulvių košės receptas yra labai lengvas ir jį paruošti gali net pradedantieji.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė Žingsnis 1
Bulves supjaustykite dideliais gabalais, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė Žingsnis 2
Nusausinkite, į bulves supilkite ištirpintą sviestą ir kiaušinį, viską išplakite mikseriu.

Žingsnis 3

Bulvių košė Žingsnis 3
Į bulves supilkite pašildytą pieną ir prieskonius. Plakite iki purumo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos