Bulvių košė ant vandens su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulvių košė ant vandens su krapais

Bulvių košė yra populiariausias garnyras iš bulvių. Dėl švelnios tekstūros ir malonaus skonio šį universalų patiekalą galima patiekti ir kaip atskirą patiekalą, ir kaip garnyrą prie bet kokios mėsos, paukštienos ar žuvies.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
24 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė ant vandens su krapais Žingsnis 1
Perpjaukite bulves per pusę ir užpilkite vandeniu. Uždėkite puodą su bulvėmis ant viryklės ir virkite, kol suminkštės. Bulves virkite 15-20 minučių, paruoštumą tikrinkite peiliu arba šakute, jei jie lengvai įeina į bulves, vadinasi, bulvės išvirė. Nusunkite bulvių sultinį į puodelį.

Žingsnis 2

Bulvių košė ant vandens su krapais Žingsnis 2
Sudėkite bulves į didelį gilų dubenį ir sutrinkite jas trintuvu, įpilkite daugiau sultinio. Pagal skonį įberkite krapų, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulvių košė ant vandens su krapais Žingsnis 3
Patiekite mišrainę į lėkštę naudodami kepimo formą. Viršų pabarstykite šviežiais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos