Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė multicooker su pienu
Bulvių košę su pienu gaminti daugiafunkcinėje keptuvėje labai lengva ir paprasta. Tam reikia žinoti kelias taisykles: bulves supjaustyti stambiai arba visai nepjaustyti, naudoti pašildytą pieną ir jį įpilti palaipsniui, bulves minkant trintuvu. Nepalikite bulvių košės kitai dienai. Jei norite, galite įdėti įvairių žolelių ir prieskonių. Tai gali būti paprika, rozmarinas arba čiobreliai. Paruoškite puikią bulvių košę be gumulėlių ir patiekite!
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite bulves virimui. Jei gumbai maži, jų nereikia smulkinti.
Žingsnis 2
Supjaustytas bulves sudėkite į multicookerio dubenį ir užpilkite vandeniu. Vanduo turi visiškai apsemti bulves. Nustatykite "Troškinimo" režimą ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Nusausinkite likusį vandenį iš multicookerio dubens.
Žingsnis 4
Sutrinkite bulves specialia trintuve.
Žingsnis 5
Į multicookerio dubenį supilkite reikiamą kiekį iš anksto pašildyto pieno.
Žingsnis 6
Gerai išmaišykite bulves, kol jos taps vientisa koše. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Tada dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Į gražias lėkštes porcijomis sudėkite bulvių košę su pienu. Paruošta!
Kategorijos