Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su aštriomis blauzdelėmis sojų padaže
Daugelio mėgstama bulvių košė kaip garnyras prie aštrių blauzdelių ir padažo yra puikus pietų patiekalas jūsų šeimai. Mūsų receptą galima paruošti vos per 50 minučių, o visus ingredientus galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Bulvių košė su šonkauliukais gaunasi sotus ir pikantiškas, taip pat labai įspūdingas patiekalas. Sojų padažas puikiai papildo patiekalą. Jam neįmanoma atsispirti.
Žingsnis 1
Sumaišykite sojų padažą ir papriką. Vištienos blauzdas marinuokite 30-40 minučių.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Kai jis įkais, sudėkite mėsą.
Žingsnis 3
Kepkite blauzdas po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Nusunkite vandenį nuo virtų bulvių. Supilkite pieną ir sviestą. Viską sutrinkite trintuvu arba mikseriu. Paragaukite, ar nėra druskos, ir, jei reikia, pakoreguokite.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite bulvių košę, ant jos išdėliokite vištienos blauzdas.
Kategorijos