Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su avokadais
Neįprasta vieno populiariausių garnyrų buvusioje Sovietų Sąjungoje versija. Šiuo atveju tradicinę bulvių košę papildo subtilus avokado skonis, kuris atskleidžia šį gerai pažįstamą patiekalą iš naujos ir netikėtos pusės! Jį paruošti labai paprasta ir greita, nereikalaujantis ypatingų kulinarinių gabumų. Pradžiuginkite save, savo artimuosius ir svečius nestandartine labiausiai pažįstamo bulvių patiekalo versija!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustytas bulves 10-15 minučių virkite lengvai pasūdytame vandenyje. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, naudodami šakutę.
Žingsnis 3
Nupjaukite avokado odelę, pašalinkite kauliuką ir supjaustykite jį kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Kai bulvės išvirs, nusunkite beveik visą vandenį ir sutrinkite bulves į košę.
Žingsnis 5
Sudėkite trintą avokadą, pieną, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 6
Plaktuvu arba trintuvu išplakite vientisą masę, kruopščiai išmaišydami visus ingredientus. Supilkite tyrę į serviravimo dubenį. Paruošta!
Kategorijos