Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais - skamba nuostabiai, ar ne? Iškart norisi paragauti kąsnelį. Tai neįprasta gerai žinomo patiekalo versija. Dėl brinzos bulvių košė įgauna ypatingą švelnią tekstūrą ir kreminį skonį. Čiobreliai ir česnakai suteikia neįprasto pikantiško skonio. Šį patiekalą galima patiekti atskirai arba kaip garnyrą. Bulvių košei geriau naudoti brinzos minkštąjį sūrį, nes su juo lengviau dirbti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais atsitiktiniais gabalėliais, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Ant vidutinės ugnies virkite bulves 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais Žingsnis 2
Česnako skilteles sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą. Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais. Nuplėškite čiobrelių šakelių lapelius.

Žingsnis 3

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais Žingsnis 3
Išvirusias bulves nusausinkite ir sudėkite į atskirą indą. Sultinio neišmeskite, jo gali prireikti. Į bulves suberkite brinzą, trintą česnaką ir čiobrelius. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košelė, kad neliktų gumulėlių. Jei košė tiršta, į ją įpilkite šiek tiek bulvių sultinio. Taip pavyks pasiekti tinkamą konsistenciją.

Žingsnis 4

Bulvių košė su brinza, česnakais ir čiobreliais Žingsnis 4
Paskirstykite bulvių košę į lėkštes. Papuoškite patiekalą šviežių čiobrelių šakelėmis. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos