Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu

Viduržemio jūros brokoliniai kopūstai - tai viena iš žiedinių kopūstų veislių. Mitybos specialistai pataria brokolius vartoti reguliariai. Brokoliuose yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, padedančių išvengti daugelio pavojingų ligų. Dėl savo neutralaus skonio ir kvapo brokoliai puikiai papildo įvairius garnyrus ir pagrindinius patiekalus. Brokolių daigus lengva ir greitai paruošti, jų nereikia ilgai termiškai apdoroti, todėl galima išsaugoti daugiau vitamino C. Brokoliai tinka virti, troškinti ir kepti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu Žingsnis 1
Užpilkite brokolius vandeniu ir virkite dešimt minučių. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu Žingsnis 2
Į brokolius sudėkite virtas bulves. Daržoves sutrinkite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 3

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu Žingsnis 3
Kol košė dar karšta, įdėkite gabalėlį sviesto. Išmaišykite. Leiskite sviestui visiškai ištirpti.

Žingsnis 4

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu Žingsnis 4
Įpilkite pieno. Dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 5

Bulvių košė su brokoliais, pienu ir sviestu Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite šiek tiek druskos ir košė paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos