Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė su cinamonu ir muskato riešutu
Kad paruoštumėte skanius ir išskirtinius patiekalus, nereikia būti kulinarijos genijumi. Mūsų receptais labai lengva palepinti save ir savo šeimą. Jums sukūrėme kulinarinę svetainę, kurioje rasite neįprastų ir apetitą žadinančių šedevrų. Nustebinkite savo svečius subtiliu bulvių košės su cinamonu ir muskato riešutu garnyru. Paruoškite nepamirštamą vakarienę ir mėgaukitės aromatingu ingredientų deriniu.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas kąsnio dydžio gabalėliais. Tada sudėkite jas į puodą su šaltu vandeniu. Pasūdykite ir virkite 20-25 minutes. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, naudodami šakutę.
Žingsnis 2
Virtas bulves sudėkite į didelį gilų dubenį ir šiek tiek sutrinkite. Supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Pabarstykite cinamonu ir muskato riešutu. Kruopščiai išmaišykite ir sutrinkite.
Žingsnis 3
Patiekalas paruoštas. Perpilkite cinamono ir muskato riešutų tyrę į gražią lėkštę. Prieš patiekdami galite įberti žiupsnelį cinamono ir muskato riešuto.
Kategorijos