Bulvių košė su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulvių košė su dešra

Bulvių košė su dešra - puikus greitos vakarienės receptas pradedantiesiems. Jį lengva paruošti, o ingredientų visada turėsite šaldytuve. Galite tiesiog išvirti bulves ir apkepti dešrą. Tačiau iš šio pagrindinio pagrindo galite pasigaminti gardų troškinį. Į kompoziciją įtraukite šiek tiek kietojo sūrio, žolelių ir daržovių - vakarienė taps sotesnė ir labiau subalansuota. Galite vartoti bet kokią dešrą: ir virtą, ir rūkytą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su dešra Žingsnis 1
Paruoškite košę. Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Įpilkite sviesto ir pieno. Sutrinkite į košę.

Žingsnis 2

Bulvių košė su dešra Žingsnis 2
Paruoškite dešrelių įdarą. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės (apie 3-5 min.). Sudėkite dešros kubelius, išmaišykite ir kepkite 2-3 min.

Žingsnis 3

Bulvių košė su dešra Žingsnis 3
Sumontuokite bulvių košės apkepą su dešra. Į formą sudėkite pusę bulvių košės, paskleiskite dešros įdarą. Pabarstykite sūriu ir žolelėmis. Uždenkite antruoju bulvių košės sluoksniu. Pagardinkite druska ir pipirais ir aptepkite grietine. Dėkite formą į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos