Publikavimo data: 2024-06-08
Bulvių košė su dešra
Bulvių košė su dešra - puikus greitos vakarienės receptas pradedantiesiems. Jį lengva paruošti, o ingredientų visada turėsite šaldytuve. Galite tiesiog išvirti bulves ir apkepti dešrą. Tačiau iš šio pagrindinio pagrindo galite pasigaminti gardų troškinį. Į kompoziciją įtraukite šiek tiek kietojo sūrio, žolelių ir daržovių - vakarienė taps sotesnė ir labiau subalansuota. Galite vartoti bet kokią dešrą: ir virtą, ir rūkytą.
Žingsnis 1
Paruoškite košę. Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Įpilkite sviesto ir pieno. Sutrinkite į košę.
Žingsnis 2
Paruoškite dešrelių įdarą. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės (apie 3-5 min.). Sudėkite dešros kubelius, išmaišykite ir kepkite 2-3 min.
Žingsnis 3
Sumontuokite bulvių košės apkepą su dešra. Į formą sudėkite pusę bulvių košės, paskleiskite dešros įdarą. Pabarstykite sūriu ir žolelėmis. Uždenkite antruoju bulvių košės sluoksniu. Pagardinkite druska ir pipirais ir aptepkite grietine. Dėkite formą į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos