Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais

Bulvių košė yra puikus pagrindas bet kokiai mėsai, paukštienai ar žuviai. Šis garnyras yra vienas iš nedaugelio, kurį mėgsta visi, net vaikai. Bulvių košė paruošiama pakankamai greitai ir lengvai. Kartu su sultingomis dešrelėmis ir svogūnais gausite gardų visavertį patiekalą namų vakarienei. Jei norite, įprastus svogūnus galite pakeisti keptais svogūnais, tada košė bus traški.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite, užpilkite vandeniu, druska ir užvirkite. Virkite, kol suminkštės. Paragaukite, ar išvirusios, nusausinkite, supilkite pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais Žingsnis 2
Supjaustykite sardines apskritais gabalėliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Įkaitę sudėkite svogūnus ir kepkite, kol iškeps. Tada sudėkite dešreles ir retkarčiais pamaišydami pakepinkite.

Žingsnis 4

Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite bulvių košę ir virtas dešreles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos