Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su dešrelėmis ir svogūnais
Bulvių košė yra puikus pagrindas bet kokiai mėsai, paukštienai ar žuviai. Šis garnyras yra vienas iš nedaugelio, kurį mėgsta visi, net vaikai. Bulvių košė paruošiama pakankamai greitai ir lengvai. Kartu su sultingomis dešrelėmis ir svogūnais gausite gardų visavertį patiekalą namų vakarienei. Jei norite, įprastus svogūnus galite pakeisti keptais svogūnais, tada košė bus traški.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite, užpilkite vandeniu, druska ir užvirkite. Virkite, kol suminkštės. Paragaukite, ar išvirusios, nusausinkite, supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite sardines apskritais gabalėliais. Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Įkaitę sudėkite svogūnus ir kepkite, kol iškeps. Tada sudėkite dešreles ir retkarčiais pamaišydami pakepinkite.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite bulvių košę ir virtas dešreles.
Kategorijos