Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su grybais
Bulvių košė daugeliui žmonių yra mėgstamiausia vaikystėje. Ji asocijuojasi su namų šiluma ir jaukumu. Padovanokite savo šeimai šį skanų patiekalą, su mūsų receptu gali susidoroti net pradedantysis. Šio recepto ypatumas - pridėti grybų. Galite naudoti bet kokius, pagal savo skonį. Patiekalą galima patiekti kaip garnyrą arba kaip savarankišką patiekalą. Bulvės su grybais patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įpilkite vandens ir užkaiskite. Pagardinkite druska ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnus supjaustykite kubeliais. Keptuvę statykite ant ugnies, pakepinkite svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, nusausinkite jas ir supilkite pieną bei sviestą. Prieš tai pašildykite pieną, kad bulvės būtų minkštesnės. Sutrinkite bulves trintuvu arba blenderiu.
Žingsnis 4
Sumaišykite bulves, patikrinkite, ar jos yra vientisos, ir patiekite su grybais ant viršaus.
Kategorijos