Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su grybais ir austrėmis
Bulvių košė - bet kokia bendra bulvių būklė iš vaikystės. Šiandien bulvių košei gaminti naudojame trintuvę, tačiau XX a. pradžioje naudojome metalinius prietaisus, panašius į česnakų spaustuvą, tik 2-3 kartus didesnius. Pievagrybiai ir pievagrybiai - tai grybai, kurių galima rasti bet kurioje parduotuvėje bet kuriuo metų laiku. Taigi, jei žiemą norite bulvių su grybais, bulvių košė su pievagrybiais ir pievagrybiais yra kaip tik tai, ko jums reikia!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite vienodais gabalėliais ir užvirkite. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar 20-30 minučių, kol bulvės suminkštės. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, peiliu arba šakute. Peilis turi lengvai įlįsti į gumbą.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite jas ir sutrinkite trintuvu. Supilkite pieną ir sviestą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Grybus ir austres su bulvėmis patiekite šiltus. Gero apetito!
Kategorijos