Bulvių košė su grybais ir austrėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su grybais ir austrėmis

Bulvių košė - bet kokia bendra bulvių būklė iš vaikystės. Šiandien bulvių košei gaminti naudojame trintuvę, tačiau XX a. pradžioje naudojome metalinius prietaisus, panašius į česnakų spaustuvą, tik 2-3 kartus didesnius. Pievagrybiai ir pievagrybiai - tai grybai, kurių galima rasti bet kurioje parduotuvėje bet kuriuo metų laiku. Taigi, jei žiemą norite bulvių su grybais, bulvių košė su pievagrybiais ir pievagrybiais yra kaip tik tai, ko jums reikia!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su grybais ir austrėmis Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite vienodais gabalėliais ir užvirkite. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar 20-30 minučių, kol bulvės suminkštės. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, peiliu arba šakute. Peilis turi lengvai įlįsti į gumbą.

Žingsnis 2

Bulvių košė su grybais ir austrėmis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Bulvių košė su grybais ir austrėmis Žingsnis 3
Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite jas ir sutrinkite trintuvu. Supilkite pieną ir sviestą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Bulvių košė su grybais ir austrėmis Žingsnis 4
Grybus ir austres su bulvėmis patiekite šiltus. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos