Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su grybų sultiniu ir grybais
Bulvių košę mėgsta absoliučiai visi - ir suaugusieji, ir vaikai. Juk ji laikoma ne tik universaliu garnyru, bet ir daugelio kitų patiekalų gaminimo pagrindu. O per šventines vaišes bulvių košė puikiai derės su kitais patiekalais. Jos švelnaus ir minkšto skonio tiesiog neįmanoma palikti be dėmesio. Išbandykite pasigaminti bulvių košę su grybų sultiniu ir grybais pagal mūsų naująjį receptą.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir perpjaukite jas pusiau. Sudėkite jas į puodą su šaltu vandeniu. Pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 20-25 min.
Žingsnis 2
Bulves sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite sviesto ir supilkite grybų sultinį. Kruopščiai sutrinkite jas plaktuvu.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Nulupkite česnaką ir atskirkite nuo jo vieną skiltelę. Ją susmulkinkite.
Žingsnis 5
Perkelkite grybus ir susmulkintą česnaką į keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies, kol susidarys auksinė plutelė.
Žingsnis 6
Bulvių košė su grybų sultiniu ir grybais paruošta. Patiekite, prieš tai pabarstę žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos