Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais
Įdomi "Artimųjų Rytų" pažįstamos bulvių košės versija. Naudojant natūralų jogurtą, aromatingus prieskonius ir aštrią tahini pastą, pagamintą iš sezamo sėklų, pasiekiama neįprasta skonio ir aromato pusiausvyra.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nuplaukite jas vandenyje. Sudėkite jas į puodą ir virkite, patikrinkite šakute arba dantų krapštuku.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, nuplaukite vandenyje. Sudėkite jas į puodą ir virkite, patikrinkite šakute arba dantų krapštuku.
Žingsnis 3
Patogiame giliame dubenyje sumaišykite virtas bulves, jogurtą, tahini ir česnaką. Suberkite prieskonius ir pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Viską sutrinkite trintuvu arba blenderiu, tolygiai paskirstydami ir sumaišydami visus ingredientus. Dabar bulvių košę galite dėti į lėkštę ir patiekti. Gero apetito!
Kategorijos