Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais

Įdomi "Artimųjų Rytų" pažįstamos bulvių košės versija. Naudojant natūralų jogurtą, aromatingus prieskonius ir aštrią tahini pastą, pagamintą iš sezamo sėklų, pasiekiama neįprasta skonio ir aromato pusiausvyra.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nuplaukite jas vandenyje. Sudėkite jas į puodą ir virkite, patikrinkite šakute arba dantų krapštuku.

Žingsnis 2

Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais Žingsnis 2
Bulves nulupkite, nuplaukite vandenyje. Sudėkite jas į puodą ir virkite, patikrinkite šakute arba dantų krapštuku.

Žingsnis 3

Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais Žingsnis 3
Patogiame giliame dubenyje sumaišykite virtas bulves, jogurtą, tahini ir česnaką. Suberkite prieskonius ir pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Bulvių košė su jogurtu, tahini ir česnakais Žingsnis 4
Viską sutrinkite trintuvu arba blenderiu, tolygiai paskirstydami ir sumaišydami visus ingredientus. Dabar bulvių košę galite dėti į lėkštę ir patiekti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos