Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su kariu
Labai dažnai norisi paįvairinti jau pažįstamus kasdienius patiekalus. Norėdami tai padaryti, turite pradėti nuo garnyrų! Bulvių košė yra ideali sritis kulinariniams eksperimentams su įvairiais priedais. Klasikinė bulvių košė verdama su pienu ir sviestu. Šiame recepte bulvių košė gaminama tik su sviestu. Kartu su ja įdedama smulkinto česnako ir kario prieskonių. Tai papuoš patiekalą ir suteiks jam sodresnį bei pikantiškesnį skonį!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos stambiai supjaustykite bulves. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Paimkite puodą, sudėkite į jį griežinėliais supjaustytas bulves ir užpilkite vandeniu. Įjunkite puodą ant dujų. Virkite bulves, kol jos išvirs. Nusunkite iš puodo likusį vandenį. Perkelkite bulves į gilų dubenį. Sudėkite sviestą, smulkintą česnaką, druską ir karį.
Žingsnis 3
Sutrinkite bulves bulvių trintuvu. Gerai išmaišykite, kad prieskoniai ir česnakai tolygiai pasiskirstytų.
Žingsnis 4
Bulvių košę su kariu ir rūkyta paprika sudėkite į gražią lėkštę. Atlikta!
Kategorijos