Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais - skani ir greita klasikinių pietų ar vakarienės versija visai šeimai. Švelni bulvių košė ir kepti šprotai su svogūnais puikiai dera tarpusavyje. Tokia bulvių košė paruošiama greitai ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Pagal skonį galite pridėti prieskonių - jie patiekalą padarys įdomesnį. Žuvies konservus galima naudoti absoliučiai bet kokius. Pabandykite gaminti pagal mūsų receptą - tikrai neliksite abejingi!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais Žingsnis 2
Į tinkamą indą sudėkite virtas bulves, pieną ir druską pagal skonį. Sutrinkite iki košės.

Žingsnis 3

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite smulkintą svogūną, o po 2-3 minučių sudėkite suminkštėjusią konservuotą žuvį.

Žingsnis 4

Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais Žingsnis 4
Bulvių košė paruošta! Bulvių košę sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite keptos žuvies konservų ir svogūnų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos