Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais
Bulvių košė su kepta konservuota žuvimi ir svogūnais - skani ir greita klasikinių pietų ar vakarienės versija visai šeimai. Švelni bulvių košė ir kepti šprotai su svogūnais puikiai dera tarpusavyje. Tokia bulvių košė paruošiama greitai ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Pagal skonį galite pridėti prieskonių - jie patiekalą padarys įdomesnį. Žuvies konservus galima naudoti absoliučiai bet kokius. Pabandykite gaminti pagal mūsų receptą - tikrai neliksite abejingi!
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į tinkamą indą sudėkite virtas bulves, pieną ir druską pagal skonį. Sutrinkite iki košės.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite smulkintą svogūną, o po 2-3 minučių sudėkite suminkštėjusią konservuotą žuvį.
Žingsnis 4
Bulvių košė paruošta! Bulvių košę sudėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite keptos žuvies konservų ir svogūnų. Gero apetito!
Kategorijos