Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su keptais austrių grybais ir svogūnais
Originali bulvių košės versija, kurioje įprastų minkštų bulvių skonis atskiestas austrių grybais, keptais su svogūnais. Šie grybai ir svogūnai patiekalui suteikia šiek tiek saldaus ir kepto skonio, todėl paprastas bulvių garnyras tampa originaliu patiekalu. Išbandykite savo bulvių košę paversti ypatingu patiekalu, kodėl turėtumėte pasitenkinti paprastu monotonišku garnyru!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūną. Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Pievagrybius ir svogūnus 15-20 minučių kepkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies, nepamirškite pasūdyti.
Žingsnis 3
Bulves virkite pasūdytame vandenyje ant vidutinės ugnies 20-25 minutes, kol jos suminkštės ir bus lengvai praduriamos peiliu.
Žingsnis 4
Į atskirą dubenį sudėkite bulves ir sviestą. Įpilkite šiek tiek pieno. Bulves trinkite mikseriu 3-4 minutes ir lėtai pilkite pieną, kol gausite norimą konsistenciją. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 5
Į tyrę sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus. Viską gerai išmaišykite, kol tyrė taps vientisos konsistencijos.
Žingsnis 6
Tyrelė paruošta, galite ją sudėti į lėkštę ir patiekti.
Kategorijos