Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su keptais grybais ir svogūnais
Bulvių košė su keptais opijatais ir svogūnais - soti ir skani vakarienė visai šeimai. Jei į bulvių košę įmaišysite grybų, tai bus visai savarankiškas patiekalas, kurį galima patiekti ir be mėsos. Tokia bulvių košė paruošiama greitai ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Pagal savo skonį galite pridėti prieskonių - jie patiekalą padarys įdomesnį. Pabandykite jį pasigaminti pagal mūsų receptą ir papuoškite pagal savo skonį - tikrai neliksite abejingi!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, supjaustykite jas dideliais kubeliais ir išvirkite. Nusausinkite bulves, įpilkite pieno ir pagal skonį įberkite druskos. Sutrinkite bulves, kol jos taps tyre.
Žingsnis 2
Sumažinkite opiatų kiekį perpus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite opijatus su smulkintais svogūnais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Bulvių košė paruošta! Sudėkite bulvių košę į lėkštę, o šalia jos - keptas opijas. Gero apetito!
Kategorijos