Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su keptais viščiukais
Bulvių košė su keptais viščiukais - skani ir, svarbiausia, greita vakarienė visai šeimai. Bulvių košė yra idealus pagrindas bet kokiai mėsai, paukštienai ar žuviai. Šis garnyras yra vienas iš nedaugelio, kurį mėgsta visi, net vaikai. Bulvių košė paruošiama gana greitai ir lengvai. Pridėjus įvairių prieskonių ir žolelių, patiekalo skonis tampa dar pilnesnis. Minkštos bulvių košės derinys su keptų dešrelių rūkytu skoniu nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite, užpilkite vandeniu, pasūdykite. Užvirkite. Virkite, kol suminkštės. Kai bulvės bus paruoštos, nusunkite skysčio perteklių, supilkite pieną ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite sardines apskritimais.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Sudėkite dešreles ir maišydami apkepkite iš visų pusių.
Žingsnis 4
Perkelkite patiekalą į lėkštę ir atsargiai išdėliokite šalia dešreles.
Kategorijos