Bulvių košė su keptais viščiukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių košė su keptais viščiukais

Bulvių košė su keptais viščiukais - skani ir, svarbiausia, greita vakarienė visai šeimai. Bulvių košė yra idealus pagrindas bet kokiai mėsai, paukštienai ar žuviai. Šis garnyras yra vienas iš nedaugelio, kurį mėgsta visi, net vaikai. Bulvių košė paruošiama gana greitai ir lengvai. Pridėjus įvairių prieskonių ir žolelių, patiekalo skonis tampa dar pilnesnis. Minkštos bulvių košės derinys su keptų dešrelių rūkytu skoniu nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su keptais viščiukais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite, užpilkite vandeniu, pasūdykite. Užvirkite. Virkite, kol suminkštės. Kai bulvės bus paruoštos, nusunkite skysčio perteklių, supilkite pieną ir sutrinkite.

Žingsnis 2

Bulvių košė su keptais viščiukais Žingsnis 2
Supjaustykite sardines apskritimais.

Žingsnis 3

Bulvių košė su keptais viščiukais Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Sudėkite dešreles ir maišydami apkepkite iš visų pusių.

Žingsnis 4

Bulvių košė su keptais viščiukais Žingsnis 4
Perkelkite patiekalą į lėkštę ir atsargiai išdėliokite šalia dešreles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos