Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais

Švelni, švelni, orinė bulvių košė su česnakų prieskoniu yra prancūzų virtuvės išskirtinumas, kuris net paprasčiausią patiekalą gali paversti nepamirštamo skonio. O jei į tokią bulvių košę įdėsite šiek tiek keptos krevečių mėsos, negalėsite atsitraukti. Pasimėgaukite gurmaniška virtuve, pasigaminkite bulvių košę su keptomis krevetėmis ir česnaku pagal mūsų receptą, patikėkite, liksite patenkinti!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis, puselėmis, jei jos mažos, arba ketvirčiais. Česnaką sutarkuokite tarka. Į atskirą dubenį sudėkite bulves, sviestą ir česnaką. Bulves pasūdykite, jei to nepadarėte gamindami. Sutrinkite bulves mikseriu 3-4 minutes ir lėtai pilkite pieną iki norimos konsistencijos. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.

Žingsnis 2

Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais Žingsnis 2
Kepkite krevetes keptuvėje ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol jos taps traškios. Nepamirškite pasūdyti!

Žingsnis 3

Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais Žingsnis 3
Krevetes sudėkite ant išvirtos košės ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos