Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su keptomis krevetėmis ir česnakais
Švelni, švelni, orinė bulvių košė su česnakų prieskoniu yra prancūzų virtuvės išskirtinumas, kuris net paprasčiausią patiekalą gali paversti nepamirštamo skonio. O jei į tokią bulvių košę įdėsite šiek tiek keptos krevečių mėsos, negalėsite atsitraukti. Pasimėgaukite gurmaniška virtuve, pasigaminkite bulvių košę su keptomis krevetėmis ir česnaku pagal mūsų receptą, patikėkite, liksite patenkinti!
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis, puselėmis, jei jos mažos, arba ketvirčiais. Česnaką sutarkuokite tarka. Į atskirą dubenį sudėkite bulves, sviestą ir česnaką. Bulves pasūdykite, jei to nepadarėte gamindami. Sutrinkite bulves mikseriu 3-4 minutes ir lėtai pilkite pieną iki norimos konsistencijos. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 2
Kepkite krevetes keptuvėje ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol jos taps traškios. Nepamirškite pasūdyti!
Žingsnis 3
Krevetes sudėkite ant išvirtos košės ir patiekite.
Kategorijos