Bulvių košė su keptomis midijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulvių košė su keptomis midijomis

Midijų, kaip ir kitų jūros gėrybių, sudėtyje yra daug naudingų mikroelementų ir vitaminų. Todėl bulvių košė su keptomis midijomis yra ne tik originalus, bet ir sveikas karštas patiekalas. Jei norite, receptą galite papildyti šviežiomis žolelėmis arba mėgstamu padažu. Patiekite patiekalą karštą, gero apetito!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su keptomis midijomis Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Bulvių košė su keptomis midijomis Žingsnis 2
Bulves supjaustykite griežinėliais ir virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Bulvių košė su keptomis midijomis Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, sudėkite sviestą ir sutrinkite bulves.

Žingsnis 4

Bulvių košė su keptomis midijomis Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite midijas. Pabarstykite druska, gvazdikėliais, čiobreliais ir česnakais. Kepkite 4-5 minutes.

Žingsnis 5

Bulvių košė su keptomis midijomis Žingsnis 5
Kai viskas bus paruošta, patiekite patiekalą. Ant midijų sudėkite bulvių košę. Ant viršaus pabarstykite čiobrelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos