Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė su keptomis midijomis
Midijų, kaip ir kitų jūros gėrybių, sudėtyje yra daug naudingų mikroelementų ir vitaminų. Todėl bulvių košė su keptomis midijomis yra ne tik originalus, bet ir sveikas karštas patiekalas. Jei norite, receptą galite papildyti šviežiomis žolelėmis arba mėgstamu padažu. Patiekite patiekalą karštą, gero apetito!
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite griežinėliais ir virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, sudėkite sviestą ir sutrinkite bulves.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite midijas. Pabarstykite druska, gvazdikėliais, čiobreliais ir česnakais. Kepkite 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Kai viskas bus paruošta, patiekite patiekalą. Ant midijų sudėkite bulvių košę. Ant viršaus pabarstykite čiobrelių.
Kategorijos