Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis

Bulvių košė mus pasiekė nuo seniausių laikų. Ir dabar šis patiekalas ypač aktualus, nes tinka ir prie mėsos, ir prie žuvies patiekalų. Tikrą šedevrą lengva paruošti savo rankomis. Nepraleiskite progos, pasinaudokite mūsų naujuoju bulvių košės su keptomis šparaginėmis pupelėmis receptu. Jos subtilus skonis ir lengvumo pojūtis nepaliks jūsų abejingų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Sudėkite jas į puodą su šaltu vandeniu ir druska. Virkite 20-25 minutes. Šakute patikrinkite, ar bulvės yra minkštos.

Žingsnis 2

Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 2
Išvirusias bulves sudėkite į gilų dubenį. Supilkite pieną ir sviestą, lengvai pagardinkite pipirais. Gerai sutrinkite arba suplakite mikseriu.

Žingsnis 3

Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite porą šaukštų saulėgrąžų aliejaus. Sudėkite šparagines pupeles ir kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių. Tada sudėkite smulkintą česnaką ir šiek tiek pasūdykite. Kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 4
Į vieną lėkštę sudėkite bulves ir šparagines pupeles. Prieš pat patiekdami pagal skonį pagardinkite prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos