Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su keptomis šparaginėmis pupelėmis
Bulvių košė mus pasiekė nuo seniausių laikų. Ir dabar šis patiekalas ypač aktualus, nes tinka ir prie mėsos, ir prie žuvies patiekalų. Tikrą šedevrą lengva paruošti savo rankomis. Nepraleiskite progos, pasinaudokite mūsų naujuoju bulvių košės su keptomis šparaginėmis pupelėmis receptu. Jos subtilus skonis ir lengvumo pojūtis nepaliks jūsų abejingų.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Sudėkite jas į puodą su šaltu vandeniu ir druska. Virkite 20-25 minutes. Šakute patikrinkite, ar bulvės yra minkštos.
Žingsnis 2
Išvirusias bulves sudėkite į gilų dubenį. Supilkite pieną ir sviestą, lengvai pagardinkite pipirais. Gerai sutrinkite arba suplakite mikseriu.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite porą šaukštų saulėgrąžų aliejaus. Sudėkite šparagines pupeles ir kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių. Tada sudėkite smulkintą česnaką ir šiek tiek pasūdykite. Kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Į vieną lėkštę sudėkite bulves ir šparagines pupeles. Prieš pat patiekdami pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
Kategorijos