Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su keptu kumpiu
Sotus ir paprastas patiekalas, puikiai tinkantis neįpareigojantiems darbo dienos pietums ar vakarienei. Jame harmoningai dera klasikinės bulvių košės ir keptų mėsos kumpio gabalėlių skoniai.
Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite kumpį.
Žingsnis 2
Ant viryklės pastatykite keptuvę ir įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kumpį ir kepkite apie 5 minutes, kol gabalėliai pradės ruduoti.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir virkite jas verdančiame vandenyje, kol suminkštės. Tada nusausinkite, į bulves įpilkite pieno, sviesto ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 4
Mikseriu arba trintuvu padarykite tyrę, sudėkite ją į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptų kumpio griežinėlių. Paruošta patiekti!
Kategorijos