Bulvių košė su keptu kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su keptu kumpiu

Sotus ir paprastas patiekalas, puikiai tinkantis neįpareigojantiems darbo dienos pietums ar vakarienei. Jame harmoningai dera klasikinės bulvių košės ir keptų mėsos kumpio gabalėlių skoniai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su keptu kumpiu Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite kumpį.

Žingsnis 2

Bulvių košė su keptu kumpiu Žingsnis 2
Ant viryklės pastatykite keptuvę ir įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kumpį ir kepkite apie 5 minutes, kol gabalėliai pradės ruduoti.

Žingsnis 3

Bulvių košė su keptu kumpiu Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir virkite jas verdančiame vandenyje, kol suminkštės. Tada nusausinkite, į bulves įpilkite pieno, sviesto ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 4

Bulvių košė su keptu kumpiu Žingsnis 4
Mikseriu arba trintuvu padarykite tyrę, sudėkite ją į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptų kumpio griežinėlių. Paruošta patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos