Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su kiaulienos guliašu
Bulvių košė su kiaulienos guliašu yra paprastas patiekalas, kurį galite patiekti pietums arba vakarienei. Vienai porcijai paruošti reikės nedidelio gabalėlio kiaulienos (galite rinktis nugarinę arba išpjovą), dviejų vidutinio dydžio bulvių, svogūnų, kelių skiltelių česnako, druskos ir pipirų pagal skonį, sviesto ir grietinėlės bulvių košei gaminti. Prieš patiekdami nepamirškite patiekalo papuošti smulkiai supjaustytomis žolelėmis!
Žingsnis 1
Bulves virkite 10-15 minučių. Tada sudėkite sviestą, supilkite grietinėlę. Išplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulieną griežinėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Sudėkite svogūnus ir kiaulieną. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką ir pipirus. Kad padažo būtų daugiau, įpilkite šiek tiek vandens. Troškinkite 15-20 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Bulvių košę ir guliašą sudėkite į lėkštes. Papuoškite patiekalą žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos