Publikavimo data: 2024-06-08
Bulvių košė su kiaušiniais
Kad bulvių košė būtų gražios kreminės konsistencijos, naudokite paprastą plastikinę arba medinę trintuvę. Bulves minkykite tolygiai, neskubėdami, labai atsargiai, kad išbyrėtų visi gumulėliai. Pirmiausia bulvės sutrinamos neįpylus pieno. Tada į masę pamažu įpilama pieno ir toliau trinama. Naudojant trintuvą galima sutaupyti laiko, tačiau aštrūs peiliai greitai suardo krakmolą, todėl bulvių košė būna lipni ir neskani.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Nuluptus gumbus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kartu su brokoliais 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite 3/4 vandens. Išimkite brokolius ir sutrinkite blenderiu. Bulves gerai sutrinkite bulvių trintuvu.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvių košę. Į bulvių košę sudėkite sviestą, džiovintus krapus ir toliau trinkite. Kiaušinius suplakite plaktuvu. Kiaušinius įmuškite į bulvių košę ir greitai išmaišykite bulvių trintuvu. Sudėkite trintus brokolius ir kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos