Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu

Daugeliui žmonių bulvių košė yra vaikystės patiekalas. Šį garnyrą galima patiekti prie bet kokių mėsos ar žuvies patiekalų, o bulvių košė taip pat puikiai dera su daržovėmis. Bulvių košė yra švelnios, kreminės tekstūros ir saikingo skonio, galinti pabrėžti bet kokį patiekalą. Kiaušinis recepte suteikia bulvėms tirštesnę konsistenciją, jei niekada negaminote pagal šį receptą, būtinai turėtumėte jį išbandyti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu Žingsnis 2
Sudėkite bulves į puodą ir užpilkite vandeniu. Uždekite ant ugnies, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, įberkite pipirų ir šilto pieno, tada trintuvu sutrinkite bulves. Įdėkite kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu Žingsnis 4
Bulves galite plakti mikseriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos