Publikavimo data: 2024-09-16
Bulvių košė su kiaušiniu ir pienu
Daugeliui žmonių bulvių košė yra vaikystės patiekalas. Šį garnyrą galima patiekti prie bet kokių mėsos ar žuvies patiekalų, o bulvių košė taip pat puikiai dera su daržovėmis. Bulvių košė yra švelnios, kreminės tekstūros ir saikingo skonio, galinti pabrėžti bet kokį patiekalą. Kiaušinis recepte suteikia bulvėms tirštesnę konsistenciją, jei niekada negaminote pagal šį receptą, būtinai turėtumėte jį išbandyti.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves į puodą ir užpilkite vandeniu. Uždekite ant ugnies, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, įberkite pipirų ir šilto pieno, tada trintuvu sutrinkite bulves. Įdėkite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Bulves galite plakti mikseriu.
Kategorijos