Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su kokosų pienu, kariu ir rūkyta vištiena
Bulvių košė su kokosų pieno kariu ir rūkyta vištiena - tai patiekalas tiems, kurie nori išbandyti kažką originalaus. Kokosų pienas bulvių košėje gali būti daug sveikesnis nei įprastas pienas. Jame yra mažiau riebalų ir cukraus, todėl jis yra labiau dietinis produktas. Jis suteikia bulvių košei saldaus kokosų skonio ir patiekalą padaro saldesnį. Ši šiek tiek saldi košė puikiai kontrastuoja su rūkyta vištiena ir šiek tiek aštriai saldžiu kario prieskoniu.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis, puselėmis, jei jos mažos, arba ketvirčiais. Į atskirą dubenį sudėkite bulves, sviestą ir karį. Bulves pasūdykite, jei to nepadarėte gamindami. Sutrinkite bulves mikseriu 3-4 minutes ir lėtai pilkite kokosų pieną, kol pasieksite norimą konsistenciją. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 2
Ant bulvių košės sudėkite griežinėliais supjaustytą rūkytą vištieną, papuoškite ir patiekite.
Kategorijos