Bulvių košė su kokosų pienu, kariu ir rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bulvių košė su kokosų pienu, kariu ir rūkyta vištiena

Bulvių košė su kokosų pieno kariu ir rūkyta vištiena - tai patiekalas tiems, kurie nori išbandyti kažką originalaus. Kokosų pienas bulvių košėje gali būti daug sveikesnis nei įprastas pienas. Jame yra mažiau riebalų ir cukraus, todėl jis yra labiau dietinis produktas. Jis suteikia bulvių košei saldaus kokosų skonio ir patiekalą padaro saldesnį. Ši šiek tiek saldi košė puikiai kontrastuoja su rūkyta vištiena ir šiek tiek aštriai saldžiu kario prieskoniu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su kokosų pienu, kariu ir rūkyta vištiena Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis, puselėmis, jei jos mažos, arba ketvirčiais. Į atskirą dubenį sudėkite bulves, sviestą ir karį. Bulves pasūdykite, jei to nepadarėte gamindami. Sutrinkite bulves mikseriu 3-4 minutes ir lėtai pilkite kokosų pieną, kol pasieksite norimą konsistenciją. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.

Žingsnis 2

Bulvių košė su kokosų pienu, kariu ir rūkyta vištiena Žingsnis 2
Ant bulvių košės sudėkite griežinėliais supjaustytą rūkytą vištieną, papuoškite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos