Bulvių košė su lengvai sūdytu upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su lengvai sūdytu upėtakiu

Jei mėgstate bulvių košę, bet nežinote, su kokiu karštu patiekalu ją patiekti, siūlome originalią bulvių košės su lengvai sūdytu upėtakiu versiją. Švelnus bulvių skonis puikiai dera su žuvimi ir nereikalauja jokių priedų. Kaip papuošimą galite žuvies gabalėlius suvynioti į gėlių pumpurų formą, o bulvių košę pabarstyti smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Esame tikri, kad ši porcija patiks ir suaugusiesiems, ir mažiesiems gurmanams!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite. Sudėkite jas į puodą, įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite 10-20 minučių.

Žingsnis 2

Bulvių košė su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 2
Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite sviestą. Suplakite jį mikseriu.

Žingsnis 3

Bulvių košė su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 3
Suvyniokite upėtakį ir įdėkite į košę. Viską papuoškite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos