Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su majonezu
Bulvės yra labiausiai paplitusi daržovė Rusijoje. Patiekalai iš jų gaminami pavydėtinai dažnai tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Jos gali būti troškintos, keptos, virtos arba keptos orkaitėje. Vienas iš populiarių patiekalų, kurie naudojami kaip garnyras, yra bulvių košė. Jai paruošti nereikia daug laiko, o tai reiškia, kad net ir po sunkios darbo dienos nesunkiai galima sočiai ir skaniai pamaitinti visą šeimą. Vietoj tradicinio recepto su pienu siūlome gaminti bulvių košę su majonezu.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir išvirkite jas pasūdytame vandenyje kartu su svogūnais.
Žingsnis 2
Išimkite svogūnus iš virtų bulvių ir šiek tiek nusausinkite. Įdėkite pipirų ir majonezo. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košelė.
Žingsnis 3
Bulvių košę patiekite iš karto po virimo.
Kategorijos