Publikavimo data: 2024-09-16
Bulvių košė su majonezu ir pienu
Bulves iš Amerikos į Rusiją prieš kelis šimtmečius atvežė Petras I. Nors iš pradžių žmonės šios daržovės nepriėmė, laikui bėgant ji įsitvirtino ir tapo vienu pagrindinių rusų virtuvės produktų. Bulvės pasižymi puikiomis skonio savybėmis. Jose gausu angliavandenių ir mikroelementų. Geriausias būdas ją paruošti - virti arba gaminti bulvių košę. Siūlome jums gardžios ir švelnios bulvių košės su majonezu ir pienu receptą. Šis patiekalas bus puikus priedas prie mėsos, paukštienos ar žuvies.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves į dubenį arba puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant kaitlentės. Virkite bulves ant vidutinės ugnies, kol suminkštės (apie 15 minučių).
Žingsnis 3
Kai bulvės bus paruoštos, nusunkite bulvių sultinį. Sutrinkite bulves bulvių trintuvu iki vientisos masės. Pašildykite pieną ir supilkite jį į bulves, įpilkite majonezo. Bulvių košę pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Viską sumaišykite. Be to, plaktuvu arba maišytuvu suplakite tyrę.
Žingsnis 5
Bulvių košę patiekite papuoštą petražolių lapeliais. Bulvių košė su majonezu ir pienu paruošta. Gero apetito!
Kategorijos