Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su malta mėsa ir grybais
Daugelio mėgstama bulvių košė su pikantiška malta mėsa ir grybais yra puikus pietų patiekalas jūsų šeimai. Mūsų receptą galima paruošti vos per 40 minučių, o visus ingredientus galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Bulvių košė su malta mėsa pasirodo esanti sotus ir kartu labai įspūdingas patiekalas. Puikus bulvių ir keptų grybų derinys nepaliks jūsų abejingų.
Žingsnis 1
Nusausinkite virtas bulves. Sudėkite sviestą ir pieną ir sutrinkite. Naudokite trintuvą arba maišytuvą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Pievagrybius perpjaukite per pusę ir dar į kelias dalis.
Žingsnis 3
Įdėkite keptuvę ant ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus. Kai įkais, suberkite svogūnus, tada grybus. Kepkite apie 3-5 minutes nuolat maišydami. Tada sudėkite maltą mėsą. Kepkite maišydami.
Žingsnis 4
Paragaukite, ar maltiniuose yra druskos, jei reikia, įberkite daugiau. Į lėkštės vidurį sudėkite bulves. Ant viršaus sudėkite grybus ir maltą mėsą. Patiekite.
Kategorijos