Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė su mėsos sultiniu
Bulvių košė su mėsos sultiniu yra neįtikėtinai sotus garnyras. Bulvių košė yra populiarus patiekalas, Rusijoje patiekiamas su mėsa, paukštiena ar žuvimi. Nors šio patiekalo pavadinimas pas mus atkeliavo iš Prancūzijos, "bulvių košė" iš prancūzų kalbos verčiama kaip "luptos" arba "plaktos", tačiau mes šį patiekalą laikome rusišku, nes papildėme jį naujais ingredientais. Švelnus minkštos bulvių košės skonis patiks visai šeimai, paruoškite šį patiekalą pietums arba vakarienei, visa šeima bus sotūs ir patenkinti!
Žingsnis 1
Bulves virkite, kol suminkštės. Sutrinkite trintuvu, pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite reikiamą kiekį aliejaus ir gerai išmaišykite. Dar kartą sutrinkite.
Žingsnis 2
Įpilkite reikiamą kiekį mėsos sultinio ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paragaukite (druskos ir pipirų) ir, jei reikia, įpilkite daugiau. Galite naudoti maišytuvą, kad masė būtų puri.
Kategorijos